Cooperation

AMBASADORSKA SURADNJA

Tražimo osobe koje zanima svijet satova i nakita, te žele to predstaviti na svojim profilima društvenih mreža (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube)

Pozivamo vas da nas kontaktirate u vezi suradnje na promociji naše trgovine satova, Urarne Čakovec. Kao partneri, zajedno možemo stvoriti sjajnu suradnju i uspješnu promociju naše trgovine, na obostrano zadovoljstvo.

Uz našu suradnju, možete očekivati mnoge pogodnosti koje će vam biti na raspolaganju. Nudimo vam besplatne proizvode naših satova za recenzije, ekskluzivne VIP popuste na kupovinu, te mogućnost sudjelovanja u raznim marketinškim kampanjama koje organiziramo.

Stoga, ako ste influencer s više od 6000 pratitelja i želite postati naš ambasador ili promotor, javite nam se putem e-pošte ili društvenih mreža da zajedno stvorimo uspješnu suradnju.

Benefits

Free products

We offer you free products of our watches for reviews or promotions, as well as various surprises.

VIP discounts

Exclusive VIP discounts on shopping, and the possibility to participate in various marketing campaigns that we organize.

Possibilities of cooperation

With our cooperation, you can expect many benefits that will be available to you.

KOJI SU ZADACI AMBASADORA?

1. Objave na društvenim mrežama: objavite fotografija ili videozapisa naših proizvoda na vašem Facebook, Instagram, TikTok, Youtube profilu. Neka vaše objave budu kreativne i privlačne kako bi privukli pažnju vaših pratitelja.

2. Priče (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube): objavite priče o našim proizvodima barem jednom tjedno. Priče su odličan način da se vaši pratitelji osjećaju bliže vama i da vas upoznaju u opuštenijem okruženju.

3. Promocije i nagradne igre: organizirajte nagradnu igru ili promociju na svojem profilu i potaknite svoje pratitelje da posjete našu trgovinu. Ovo je odličan način da promoviramo naše proizvode i privučemo novu publiku.

4. Recenzije proizvoda: napišite i objavite recenziju našeg proizvoda na svojem blogu, web stranici ili na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube). Vaša iskrena i objektivna recenzija bit će korisna za naše kupce i pomoći će u promociji naše robne marke.

Nadamo se da će vam ovi zadaci biti zanimljivi i da ćete uživati u suradnji s nama kao ambasador naše robne marke. Hvala vam na vašem angažmanu i pomoći u promociji naših proizvoda.

Contact us for cooperation

All persons from Croatia, at least 16 years old, who
are interested in the world of watches and jewelry and are active on
with their social networks and they want to present the topic to their own
followers.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.