Božićna Nagradna Igra s Urarnom Čakovec

UPDATE:

Dragi naši,
Sretni dobitnik nagradne igre na Facebook-u, Instagram-u i www.urarna.hr je:

1. Marina Soldat (Muški ručni sat)

Čestitamo dobitniku nagradne igre i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u našoj nagradnoj igri! Pratite nas i dalje, jer uskoro opet igramo novu nagradnu igru!

Molimo dobitnika da nam se javi preko poruke zbog preuzimanja nagrade.Osvoji ručni sat! - Božićna Nagradna Igra s Urarnom Čakovec

Pridružite se našoj božićnoj nagradnoj igri! Pratite nas na Instagramu ili Facebooku, označite dvoje prijatelja u komentaru i odaberite sat koji želite osvojiti za Božić. Također, prijavite se na naš newsletter za još jednu šansu za pobjedu. Svaka kupnja u našem webshopu također vas automatski uključuje u igru.

Nagradna igra traje od 6.12.2023. do 22.12.2023., a pobjednika objavljujemo 23.12.2023.

Nagrada: Muški sat: Casio DW-5600E-1VER (vrijednost 79€) ili Ženski sat: CLUSE Feroce CW0101212005 (vrijednost 133€)

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA:

 1. Organizator: URARNA ČAKOVEC J.D.O.O.
 2. Trajanje: Od 6.12.2023. do 22.12.2023.
 3. Pravo Sudjelovanja: Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje prate naše profile na društvenim mrežama i/ili su prijavljene na newsletter.
 4. Način Sudjelovanja: Pratite nas na Instagramu ili Facebooku, komentirajte s imenima dvoje prijatelja, odaberite sat koji želite osvojiti, prijavite se na newsletter i/ili obavite kupnju na webshopu.
 5. Nagrada: Muški sat Casio DW-5600E-1VER i ženski sat CLUSE Feroce CW0101212005.
 6. Objava Pobjednika: 23.12.2023. na našim društvenim mrežama i web stranici.   PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

  URARNA ČAKOVEC J.D.O.O.

   

   NAZIV NAGRADNOG NATJEČAJA

  “Božićna Nagradna Igra s Urarnom Čakovec”

   

  Članak 1

  ORGANIZATOR

  Nagradni natječaj priređuje i organizira: URARNA ČAKOVEC J.D.O.O. Braće Vajs 12, Čakovec OIB:92646257841 u daljnjem tekstu: Organizator.

   

  Članak 2

  TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

  Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora na društvenim mrežama. Nagradni natječaj će početi 06.12.2023. i traje do 23. 12 2023. u do 23.59h,  na cijelom području Republike Hrvatske. Sponzor sata, tj. nagrade je URARNA ČAKOVEC J.D.O.O.

   

  Članak 3

  PODRUČJE PROMOCIJE

  Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook i Instagram stranici organizatora, te na web-stranici www.urarna.hr

   

  Članak 4

  DETALJI NAGRADE

  Nagradni natječaj ima samo 1 nagradu, a dodjeljuje se po završetku trajanja nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici, te web stranici www.urarna.hr

  Pobjednik nagradne igre može birati između dva ponuđena sata.

  Nagrada za jednu osobu je:

  Muški sat: Casio DW-5600E-1VER (vrijednost 79€) ili Ženski sat: CLUSE Feroce CW0101212005 (vrijednost 133€)

   

  PRAVILA PREUZIMANJA NAGRADE:

  Nagrada sat naveden u detaljima nagrade, te se ne može zamijeniti za novac, drugu uslugu ili proizvod.

   

   Članak 5

  PRAVO SUDJELOVANJA

  Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com, aplikaciji Instagram te prijavljeni na newsletters na www.urarna.hr ,u sudjelovanju na nagradnoj igri nemaju pravo članovi Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

   

  Članak 6

  KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

  Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook stranicu Organizatora , Instagram profil Organizatora ili stranicu www.urarna.hr i napraviti sljedeće korake:

   

  1. Stisnuti LIKE na objavu u kojoj Organizator najavljuje nagradni natječaj ili upisati se na listu za newsletters na www.urarna.hr
  2. U komentar ispod objave kojoj Organizator najavljuje nagradni natječaj označiti osobu po odabiru.
  3. Podijeliti objavu na svom Facebook profilu odnosno Instagram priči, ovaj korak nije obvezan ali daje veću mogućnost za osvajanje nagrade.
  4. Ako sudionik nije pratitelj Facebook stranice ili Instagram profila Organizatora, zapratiti stranicu ili profil.
  5. Kupnjom putem webshopa automatski ulazi u izvlačenje.

   U nagradnoj igri sudjeluju svi koji su napravili korake do 23.12.2023., do 23.59 sati.

   

  Članak 7

  DISKVALIFICIRANJE

   Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima:

      Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj

      Sudionike koji se koriste lažnim profilima

      Sudionike koji postavljaju komentare, odgovore ili slično neprimjerenog sadržaja

   

  Članak 8

  ODABIR DOBITNIKA

   Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom brojeva putem trećeg sustava za nasumični odabir brojeva, kao što je ​random.org ili slično. ​ Ovakva vrsta sustava sama izbacuje nasumični broj na kojeg organizator ili korisnik nema nikakav utjecaj. Svaki komentar ili subscribe koji ispunjuje uvjete bit će uzet u obzir.

   

  Članak 9

  KAKO PREUZETI NAGRADU

  Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici, Instagram stranici i www.urarna.hr te će daljnja komunikacija biti nastavljena putem elektronske pošte.

  Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja.

  Obaveza dobitnika je da Organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom. Prilikom preuzimanja potvrde nagrade, dobitnik mora potpisati Zapisnik o primopredaji nagrade. Potpisom Zapisnika o primopredaji i preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku.

   

  Članak 10

  SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

  Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

   

  Članak 11

  PUBLICITET

  Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu se od strane Organizatora objaviti i koristiti u tiskanom i digitalnom materijalu bez naknade.

   

  Članak 12

  OBJAVA DOBITNIKA

  Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 13.03.2023. na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu Organizatora te na www.urarna.hr.

   

  Članak 13

  SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI KOJI NEMAJU NAVRŠENIH 18 GODINA

  Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazaju roditeljski odnosno starateljski odnos.

   

  Članak 14

  POREZI I DAVANJA

  Dobitnik ne snosi nikakve poreze ili davanja, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

   

  ČLANAK 15:

  POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

  Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

   

  Članak 16

  U SLUČAJU SPORA

  U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Varaždinu.

   

  Članak 17

  MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

  Organizator zadržava pravo prekinudi nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih problema u bilo kojem trenutku. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora.

   

  Članak 18

  IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

  Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

   

  Članak 19

  NAPOMENA

  Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom ili Instagramom, stranice ga ne promiču, niti sponzoriraju.

   Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete iskljućivo tvrtki URARNA ČAKOVEC j.d.o.o., podaci mogu biti korišteni u promotivne svrhe.

  Facebook i Instagram su javni prostor, objava bilo kojeg može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba.

  Ukoliko sudionici natječaja objave sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te URARNA ČAKOVEC j.d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba.

  Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja.

  Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

  Zloupotreba ove nagradne igre u bilo kojem obilku bit će prijavljena zakonodavnim službama.


  06.12.2023., Čakovec


1 komentar


 • Robert

  Odlični pokloni za blagdane.
  Svaka čast “Urarna”
  Svako dobro želim 🍀


Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Pročitajte više

Vidi sve
Na kojoj ruci se nosi sat?
Božićna Nagradna Igra s Urarnom Čakovec
Seiko 5 SRPK39K1 BLUCE LEE Limited Edition