Česta pitanja

Da, svi naši satovi dolaze s punim međunarodnim jamstvom
proizvođača od službenog distributera.

Možete kupiti od nas i biti sigurni znajući da vaš sat ima
potpuno jamstvo od 12 do 24 mjeseca, zavisno o proizvođaču.

Da, svi naši satovi dolaze u službenoj kutiji od originalnog
proizvođača, točno onakvu kakvu biste dobili da ste ih kupili u poslovnici.

Također, nudimo i posebno pakranje za satove koji su
namjenjeni za poklone. (Što morate napomenuti prilikom naruđbe)

U ponudi imamo veliki izbor modela i vrsta satova. Neki od
brandova koje nudimo su:

FOSSIL, LEE COOPER, TOMMY HILFIGER, CASIO, NAUTICA, CASIO G-SHOCK, CASIO VINTAGE, CASIO EDIFICE, SANTA BARBARA POLO, ROAMER, SWISS MILITARY HANOWA, SEIKO, LIU JO, CLUSE, CITIZEN, BULOVA, TISSOT i mnogi drugi.

Uz satove nudimo i razne dodatke kao što su remeni,
baterije, zaštitne kutije za satove i mnogo drugih artikala.

Ako ste primjetili da Vaš sat kasni, najvjerojatnije se radi
o praznoj ili staroj bateriji. Bateriju uvijek možete zamjeniti u našoj
poslovnici.

Ako je sat kupjen kod nas, imate pravo na besplatnu zamjenu
baterije prvih 12 mjeseci od kupnje.

Metalni remeni na novim satovima su univerzalne veličine, te
imaju višak karika i brzo se mogu prilagoditi veličini ruke vlasnika.

Skraćivanje izvršujemo besplatno u našoj poslovnici ako je
sat kupljen kod nas. Ukoliko se radi o zahtjevnijem skračivanju, sat će biti
skračen u servisu i vraćen u poslovnicu za preuzimanje.

Da! Prodajemo isključivo originalne i nove satove za koje je Urarna Čakovec ovlašteni prodavač.

Urarna Čakovec ovlašteni je prodavač satova koje imamo u ponudi. FOSSIL, LEE COOPER, TOMMY HILFIGER, CASIO, NAUTICA, CASIO G-SHOCK, CASIO VINTAGE, CASIO EDIFICE, SANTA BARBARA POLO, SWISS MILITARY HANOWA, SEIKO, LIU JO, CLUSE, CITIZEN

Da, u Urarni Čakovec možete zamjeniti baterije na svim vrstama satova. Urarna Čakovec vrši zamjenu baterija za sat, u samo nekoliko minuta zamjenite bateriju za sat.

Urarna Čakovec vrši zamjenu svih vrsta remena za satove uz expresno brzu zamjenu.

Svi satovi iz ponude na urarna.hr
obuhvaćeni su jamstvom proizvođača, te osiguran je i brz i kvalitetan
servis te po potrebi irezervni dijelovi u našem servisnom centru.  

Graviranje svih satova naplačuje se 10,00€ (75,43 kuna).

Isporuka sata produžuje se za 2-3 radna dana.

Za graviranje molimo Vas da se javite putem e-maila.

Automatski satovi su mehanički satovi koji koriste prirodnu pokretljivost ruke da bi navukli vrpcu i pokrenuli sat. To znači da sat ne treba bateriju ili redovno navijanje da bi i dalje radio, što ga čini praktičnim i nisko-troškovnim izborom za one koji vole mehaničke satove.

Za razliku od kvarcnih satova koji koriste bateriju i elektronski oscilator da bi pratili vrijeme, automatski satovi koriste složen sustav zupčanika i opruga za pokretanje funkcija sata. Pomjeranje ruke uzrokuje rotaciju, težak ram koji je pričvršćen na mehanizam, da se okrene natrag i naprijed. Taj pokret navija vrpcu, koja daje energiju potrebnu za rad satova.

Jedna od glavnih prednosti automatskih satova je njihova izdržljivost i dugi vijek trajanja. Uz odgovarajuću njegu i održavanje, automatski sat može trajati dugi niz godina, što ga čini dobrim ulaganjem za ljubitelje satova. Osim toga, mehanički pokret automatskog sata često se cijeni zbog svoje ljepote i složenosti, te pažnje na detalje koja se ulaže u svaki komad.

U cjelini, automatski satovi nude kombinaciju praktičnosti, izdržljivosti i ljepote koja ih čini popularnim izborom za one koji cijene fine satove.

Kvarcni sat je vrsta satova koja koristi bateriju i elektronski oscilator da bi pratila vrijeme. Ovi satovi su poznati po svojoj preciznosti i niskoj cijeni, što ih čini popularnim izborom za one koji ne žele trošiti puno novca na sat ili ne žele brinuti o održavanju mehaničkog sata. Kvarcni satovi su dostupni u raznim dizajnima i stilovima, pa ih lako možete prilagoditi svojim osobnim preferencijama.

Kupnja i dostava

Da, naš webshop omogućuje online kupovinu s dostavom. Kupite online vodeće brandove satova!

Dostava za narudžbe iznad 55,00 eura je besplatna. Za narudžbe vrijednosti manje od 55,00 eura, cijena dostave za RH iznosi 5,00 eura.
Usluga dostave prema državama Europske Unije iznosi 29,00€, neovisno o cijeni naručenih proizvoda. Cijena dostave za Sloveniju iznosi 19,00€
Sve pošiljke osigurava Urarna Čakovec j.d.o.o.
Za dostavu koristimo usluge dostavne/logističke službe DPD Croatia d.o.o. Opće uvjete poslovanja dostavne službe DPD Croatia d.o.o. možete pronaći na njihovim službenim web stranicama.
Dostava se vrši direktno na kućnu adresu kupca.
Dostava je moguća samo unutar Europske Unije.
Rokovi dostave su od 2 do 5 radnih dana za kontinentalni dio Hrvatske, i od 3 do 7 radnih dana za otoke i obalno područje.
Vrijeme isporuke ovisi o Općim uvjetima poslovanja dostavne službe i adresi dostave.
Status vaše pošiljke možete pratiti online u svakom trenutku, unosom broja pošiljke koji ćete dobiti putem e-maila nakon što pošiljka bude predana dostavnoj službi.
Dostava se obavlja radnim danima, od ponedjeljka do petka. Subote, nedjelje i državni praznici nisu radni dani.
Svi proizvodi se prije predaje dostavnoj službi pažljivo pregledavaju i isporučuju u ispravnom stanju. Pakiranje je dizajnirano tako da se minimizira rizik od oštećenja tijekom transporta.
Prilikom preuzimanja, kupac je dužan pregledati pošiljku. Vidljiva oštećenja treba odmah prijaviti dostavljaču i Urarni Čakovec j.d.o.o., te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisivanjem prijevoznice/dostavnice i primitkom računa, kupac potvrđuje da je proizvod pregledan pri preuzimanju i da nema primjedbi na stanje proizvoda.

Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je
moguća, no obrada narudžbe će krenuti tek tijekom idućeg radnog dana, a otprema će biti izvršena kroz 1-4 radnih dana. Rok isporuke može biti nešto duži za vrijeme velikih sniženja i neradnih dana te blagdana. Dostava 90% narudžbi obavlja se u roku od 1 do 3 radna dana.

U našoj internet trgovini Urarna Čakovec j.d.o.o. nudimo sljedeće načine plaćanja:
Uplatom na žiro račun - putem opće uplatnice, virmana u pošti, banci, Fini ili putem internet bankarstva. Robu šaljemo nakon što uplata postane vidljiva na našem računu. Nakon zaprimanja vaše narudžbe i provjere dostupnosti naručenih proizvoda, putem e-pošte šaljemo vam ponudu/predračun s potrebnim podacima za uplatu.
Plaćanje pouzećem - gotovinom pri preuzimanju pošiljke. Za plaćanje pouzećem, naručene proizvode šaljemo na adresu za dostavu, a plaćanje se vrši dostavljaču prilikom uručenja pošiljke. Ovaj način plaćanja dostupan je samo za narudžbe unutar Republike Hrvatske.
Kartično plaćanje - prihvaćamo kreditne i debitne kartice. Omogućujemo plaćanje Diners kreditnom karticom - jednokratno i na rate (do 6 rata), MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Inspire i Maestro debitnom karticom PBZ-a - jednokratno i na rate (do 6 rata), Visa kreditnom karticom - jednokratno i Maestro debitnom karticom - jednokratno (sve banke).
Nakon izvršenog plaćanja kreditnom ili debitnom karticom, naš djelatnik će provjeriti raspoloživost naručenog proizvoda i potvrditi autorizaciju transakcije ako je proizvod dostupan. U slučaju nemogućnosti isporuke, vaša kartična transakcija neće biti autorizirana, a izvršit će se storno iste. Potvrda o izvršenom stornu kartične transakcije bit će vam poslana na e-mail adresu.
Načini plaćanja u našim prodajnim mjestima uključuju gotovinsko plaćanje i mogućnost jednokratnog plaćanja svim kreditnim i debitnim karticama. Prihvaćamo Diners kreditnu karticu - jednokratno i na rate (do 6 rata), MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Inspire i Maestro debitnu karticu PBZ-a - jednokratno i na rate (do 6 rata), Visa kreditnu karticu - jednokratno i Maestro debitnu karticu - jednokratno (sve banke).