O nama

Urarna Čakovec je obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisu satova, koja svoju kvalitetu dokazuje kroz dugogodišnje zadovoljne kupce i nove klijente koji nam svakodnevno poklanjaju povjerenje. Naša posvećenost svakom kupcu jamči vrhunsku uslugu, bilo da se radi o kupnji baterije za sat ili ekskluzivnom modelu iz naše bogate ponude.

U našoj ponudi možete pronaći satove za sve generacije i ukuse, uključujući popularne brendove kao što su Bulova, Cluse, Citizen, Casio, Cerruti 1881, Fossil, Tommy Hilfiger, Santa Barbara Polo, Jacques Lemans, Citizen, Lee Cooper, Swiss Military Hanowa, Nautica, Casio G-Shock, Casio Vintage, Seiko i mnoge druge.

Naš asortiman uključuje širok izbor ručnih satova, zidnih satova, samostojećih satova, budilica te remena za satove. Također, nudimo i sve vrste baterija za satove i ostale proizvode.

Posjetite našu poslovnicu u RK Međimurka, smještenu u prizemlju, gdje smo vam dostupni svakog dana od ponedjeljka do subote. Odaberite idealan sat za sebe ili dragu osobu, te uživajte u našoj stručnoj usluzi i individualnom pristupu svakom kupcu.

 

satovi čakovec