Suradnja

AMBASADORSKA SURADNJA

Tražimo osobe koje zanima svijet satova i nakita, te žele to predstaviti na svojim profilima društvenih mreža (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube)

Pozivamo vas da nas kontaktirate u vezi suradnje na promociji naše trgovine satova, Urarne Čakovec. Kao partneri, zajedno možemo stvoriti sjajnu suradnju i uspješnu promociju naše trgovine, na obostrano zadovoljstvo.

Uz našu suradnju, možete očekivati mnoge pogodnosti koje će vam biti na raspolaganju. Nudimo vam besplatne proizvode naših satova za recenzije, ekskluzivne VIP popuste na kupovinu, te mogućnost sudjelovanja u raznim marketinškim kampanjama koje organiziramo.

Stoga, ako ste influencer s više od 6000 pratitelja i želite postati naš ambasador ili promotor, javite nam se putem e-pošte ili društvenih mreža da zajedno stvorimo uspješnu suradnju.

Pogodnosti

Besplatni proizvodi

Nudimo vam besplatne proizvode naših satova za recenzije ili promocije, te razna iznenađenja.

VIP popusti

Ekskluzivne VIP popuste na kupovinu, te mogućnost sudjelovanja u raznim marketinškim kampanjama koje organiziramo.

Mogućnosti suradnje

Uz našu suradnju, možete očekivati mnoge pogodnosti koje će vam biti na raspolaganju.

KOJI SU ZADACI AMBASADORA?

1. Objave na društvenim mrežama: objavite fotografija ili videozapisa naših proizvoda na vašem Facebook, Instagram, TikTok, Youtube profilu. Neka vaše objave budu kreativne i privlačne kako bi privukli pažnju vaših pratitelja.

2. Priče (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube): objavite priče o našim proizvodima barem jednom tjedno. Priče su odličan način da se vaši pratitelji osjećaju bliže vama i da vas upoznaju u opuštenijem okruženju.

3. Promocije i nagradne igre: organizirajte nagradnu igru ili promociju na svojem profilu i potaknite svoje pratitelje da posjete našu trgovinu. Ovo je odličan način da promoviramo naše proizvode i privučemo novu publiku.

4. Recenzije proizvoda: napišite i objavite recenziju našeg proizvoda na svojem blogu, web stranici ili na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube). Vaša iskrena i objektivna recenzija bit će korisna za naše kupce i pomoći će u promociji naše robne marke.

Nadamo se da će vam ovi zadaci biti zanimljivi i da ćete uživati u suradnji s nama kao ambasador naše robne marke. Hvala vam na vašem angažmanu i pomoći u promociji naših proizvoda.

Kontaktirajte nas za suradnju

Prijaviti se mogu sve osobe iz Hrvatske, od najmanje 16 godina, koje
zanima svijet satova i nakita, te su aktivne na
svojim društvenim mrežama i tematiku žele predstaviti svojim
pratiteljima.

Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.