Casio MTP-B145D - Nova kolekcija inspirirana 80-ima.

casio mtp145 tiffany satovi

Uskoro u našoj trgovini satova u Čakovcu i na web-shopu!

Dobrodošli u novo doba gdje se prošlost i sadašnjost susreću u harmoniji dizajna i funkcionalnosti. Casio vas vodi natrag u čarobne 1980-te sa svojom najnovijom kolekcijom vintage satova. Svaki detalj ovih satova odražava duh 80-ih, od retro dizajna do palete boja koja evocira nostalgične uspomene.

Boje koje pričaju priče

Kolekcija dolazi u pet atraktivnih boja: tiffany plava, ružičasta, plava, bijela i zlatna, svaka pružajući jedinstven dodir elegancije i stila. Svaka boja komunicira jednu emociju, jedan trend i svjedoči jednom vremenu koje se ponovno vraća na scenu.


Tiffany Plava - Casio MTP-B145D-2A1V - Tiffany dial

Simbol elegantnog i sofisticiranog, tiffany plava boja sata je savršena za kombinacije sa svijetlim odjevnim predmetima, nudeći svježinu i dinamičnost vašem stilu. Može se lako kombinirati s bijelim ili sivim tonovima za stvaranje modernog i elegantnog izgleda.

MTP-B145D-2A1V casio tiffany

Ružičasta - Boja senzualnosti Casio MTP-B145D-4AV - Rose dial

S ružičastim satom dodajte nježan i ženstven dodir svom outfitu. Kombinirajte ga s crnom ili tamnosivom da stvorite kontrast koji je u isto vrijeme i hrabar i suptilan.

MTP-B145D rozna casio

Bijela -  Casio MTP-B145D-7BV - White dial

Bijeli sat donosi svjež i čist izgled koji se savršeno uklapa u svaku kombinaciju. Idealno ga je spariti s pastelnim tonovima za dnevne izlaske ili s tamnijim tonovima za večernje prilike.

casio vintage bijeli

Plava -  Casio MTP-B145D-2A2V - Blue dial

Ovaj plavi Casio sat nudi širok spektar kombinacija. Može se kombinirati s traperom ili tamnijim tonovima za stvaranje sofisticiranog izgleda.

MTP-B145D plava casio

Zlatna - Odsjaj luksuza - Casio MTP-B145G-9AV - Gold

Zlatni sat s metalnom narukvicom je simbol luksuza i elegancije. Savršeno se uklapa s tamnim tonovima za stvaranje sofisticiranog i rafiniranog stila.

popularni casio satovi

Tehničke specifikacije sata

Svi satovi u kolekciji dolaze sa nevjerojatnim tehničkim specifikacijama koje obećavaju trajnost i funkcionalnost:

  • Kućište: Nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 40 × 35 × 7.4 mm
  • Težina: 82 g
  • Vodootpornost: Do 50 metara
  • Mehanizam: Kvarc, s preciznošću ±20 sekundi mjesečno

Ova nova Casio kolekcija ne samo da vas vodi na putovanje kroz vrijeme, već vam nudi priliku da izrazite svoju jedinstvenost kroz boje i stil. Zaronite u 1980-e i odjenite se u stilu s Casio satovima koji su više od modnog dodatka; oni su izjava o vašem stilu.

Posjetite našu trgovinu da biste otkrili ovu izvanrednu kolekciju.


Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Pročitajte više

Vidi sve