Casio MTP-B145D - Nova kolekcija inspirirana 80-ima.

casio mtp145 tiffany satovi

Uskoro u našoj trgovini satova u Čakovcu i na web-shopu!

Dobrodošli u novo doba gdje se prošlost i sadašnjost susreću u harmoniji dizajna i funkcionalnosti. Casio vas vodi natrag u čarobne 1980-te sa svojom najnovijom kolekcijom vintage satova. Svaki detalj ovih satova odražava duh 80-ih, od retro dizajna do palete boja koja evocira nostalgične uspomene.

Boje koje pričaju priče

Kolekcija dolazi u pet atraktivnih boja: tiffany plava, ružičasta, plava, bijela i zlatna, svaka pružajući jedinstven dodir elegancije i stila. Svaka boja komunicira jednu emociju, jedan trend i svjedoči jednom vremenu koje se ponovno vraća na scenu.


Tiffany Plava - Casio MTP-B145D-2A1V - Tiffany dial

Simbol elegantnog i sofisticiranog, tiffany plava boja sata je savršena za kombinacije sa svijetlim odjevnim predmetima, nudeći svježinu i dinamičnost vašem stilu. Može se lako kombinirati s bijelim ili sivim tonovima za stvaranje modernog i elegantnog izgleda.

MTP-B145D-2A1V casio tiffany

Ružičasta - Boja senzualnosti Casio MTP-B145D-4AV - Rose dial

S ružičastim satom dodajte nježan i ženstven dodir svom outfitu. Kombinirajte ga s crnom ili tamnosivom da stvorite kontrast koji je u isto vrijeme i hrabar i suptilan.

MTP-B145D rozna casio

Bijela -  Casio MTP-B145D-7BV - White dial

Bijeli sat donosi svjež i čist izgled koji se savršeno uklapa u svaku kombinaciju. Idealno ga je spariti s pastelnim tonovima za dnevne izlaske ili s tamnijim tonovima za večernje prilike.

casio vintage bijeli

Plava -  Casio MTP-B145D-2A2V - Blue dial

Ovaj plavi Casio sat nudi širok spektar kombinacija. Može se kombinirati s traperom ili tamnijim tonovima za stvaranje sofisticiranog izgleda.

MTP-B145D plava casio

Zlatna - Odsjaj luksuza - Casio MTP-B145G-9AV - Gold

Zlatni sat s metalnom narukvicom je simbol luksuza i elegancije. Savršeno se uklapa s tamnim tonovima za stvaranje sofisticiranog i rafiniranog stila.

popularni casio satovi

Tehničke specifikacije sata

Svi satovi u kolekciji dolaze sa nevjerojatnim tehničkim specifikacijama koje obećavaju trajnost i funkcionalnost:

  • Kućište: Nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 40 × 35 × 7.4 mm
  • Težina: 82 g
  • Vodootpornost: Do 50 metara
  • Mehanizam: Kvarc, s preciznošću ±20 sekundi mjesečno

Ova nova Casio kolekcija ne samo da vas vodi na putovanje kroz vrijeme, već vam nudi priliku da izrazite svoju jedinstvenost kroz boje i stil. Zaronite u 1980-e i odjenite se u stilu s Casio satovima koji su više od modnog dodatka; oni su izjava o vašem stilu.

Posjetite našu trgovinu da biste otkrili ovu izvanrednu kolekciju.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.