Cluse satovi - Nova kolekcija Jesen/Zima 2023

Cluse Satovi - Nova kolekcija Jesen/Zima 2023

nova kolekcija cluse satovi

Dok se temperatura spušta, Cluse nas grije predstavljanjem svoje najnovije kolekcije satova za sezonu Jesen/Zima 2023. Kolekcija je istinsko remek-djelo koje spaja elegantan dizajn s modernim bojama i stilovima koji su prilagođeni svakodnevnom nošenju na ruci. Pogledajte najnoviju Cluse kolekciju koja je sada dostupna u našoj trgovini.

Istaknuti CLUSE modeli satova

Cluse CW11510 - Spoj Dva Najpopularnija Sata

Cluse CW11510 satovi varaždin

 Novi Fluette model CW11510 je kombinacija dva najprodavanija sata, donoseći najbolje iz oba svijeta u jednom elegantnom dizajnu.

Cluse CW10208 - Zlatna Boja je Vječna

popularni cluse satovi CW10208

Zlatna nikada ne izlazi iz mode, zar ne? CW10208 to potvrđuje svojim besprijekornim zlatnim dizajnom koji odražava luksuz i eleganciju.

CLUSE Zlatno-Zelena Kombinacija

zlatno zeleni cluse sat

Za sve one koji vole zlatno-zelenu kombinaciju, predstavljamo tri nova modela: CW10309, CW10311 i CW11217. Ovaj klasični spoj boja vraća se u velikom stilu, donoseći dašak svježine u vaš stil.

CLUSE Gracieuse i Gracieuse Petit Kolekcija

cluse satovi popust

Kolekcija koja je oduševila sve od početka godine dodatno se proširila sa šest novih modela. Upoznajte sate iz Gracieuse i Gracieuse Petit kolekcija: CW11904, CW11903, CW11805.

Iznenađenje Sezone: PLAVA Boja Brojčanika

U svijetu satova, plava boja brojčanika pokazala se izrazito traženom. Boje poput Tiffany blue i Ice blue donose svježinu koja će sigurno biti pun pogodak ove sezone.

cluse plavi sat

Redizajnirani Cluse Minuit

Pripremite se za potpuno novi stil Cluse Minuit koji dolazi s dodatnim funkcijama kakve dosad nisu viđene na ženskim Cluse satovima, modeli dolaze u tri boje: zlatna, srebrna i roze-zlatna.

cluse novo

 

Gdje pogledati preostale novitete Cluse satova?

Ne zaboravite provjeriti ostale nove modele koji dolaze iz kolekcija La Tetragone, Triomphe, Feroce Petite i Feroce Mini na našem webshopu.

Cluse je ponovno postavio visoke standarde s ovom najnovijom kolekcijom. Svaki sat je dizajniran s pažnjom na detalje, uzimajući u obzir najnovije trendove u svijetu mode. Ne propustite priliku da dodate novi sat iz ove kolekcije u svoju kolekciju satova. Posjetite našu web trgovinu ili trgovinu satova u Čakovcu i pronađite savršen Cluse sat za sebe ili svoje najdraže.


Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Pročitajte više

Vidi sve