Cluse satovi - Nova kolekcija Jesen/Zima 2023

Cluse Satovi - Nova kolekcija Jesen/Zima 2023

nova kolekcija cluse satovi

Dok se temperatura spušta, Cluse nas grije predstavljanjem svoje najnovije kolekcije satova za sezonu Jesen/Zima 2023. Kolekcija je istinsko remek-djelo koje spaja elegantan dizajn s modernim bojama i stilovima koji su prilagođeni svakodnevnom nošenju na ruci. Pogledajte najnoviju Cluse kolekciju koja je sada dostupna u našoj trgovini.

Istaknuti CLUSE modeli satova

Cluse CW11510 - Spoj Dva Najpopularnija Sata

Cluse CW11510 satovi varaždin

 Novi Fluette model CW11510 je kombinacija dva najprodavanija sata, donoseći najbolje iz oba svijeta u jednom elegantnom dizajnu.

Cluse CW10208 - Zlatna Boja je Vječna

popularni cluse satovi CW10208

Zlatna nikada ne izlazi iz mode, zar ne? CW10208 to potvrđuje svojim besprijekornim zlatnim dizajnom koji odražava luksuz i eleganciju.

CLUSE Zlatno-Zelena Kombinacija

zlatno zeleni cluse sat

Za sve one koji vole zlatno-zelenu kombinaciju, predstavljamo tri nova modela: CW10309, CW10311 i CW11217. Ovaj klasični spoj boja vraća se u velikom stilu, donoseći dašak svježine u vaš stil.

CLUSE Gracieuse i Gracieuse Petit Kolekcija

cluse satovi popust

Kolekcija koja je oduševila sve od početka godine dodatno se proširila sa šest novih modela. Upoznajte sate iz Gracieuse i Gracieuse Petit kolekcija: CW11904, CW11903, CW11805.

Iznenađenje Sezone: PLAVA Boja Brojčanika

U svijetu satova, plava boja brojčanika pokazala se izrazito traženom. Boje poput Tiffany blue i Ice blue donose svježinu koja će sigurno biti pun pogodak ove sezone.

cluse plavi sat

Redizajnirani Cluse Minuit

Pripremite se za potpuno novi stil Cluse Minuit koji dolazi s dodatnim funkcijama kakve dosad nisu viđene na ženskim Cluse satovima, modeli dolaze u tri boje: zlatna, srebrna i roze-zlatna.

cluse novo

 

Gdje pogledati preostale novitete Cluse satova?

Ne zaboravite provjeriti ostale nove modele koji dolaze iz kolekcija La Tetragone, Triomphe, Feroce Petite i Feroce Mini na našem webshopu.

Cluse je ponovno postavio visoke standarde s ovom najnovijom kolekcijom. Svaki sat je dizajniran s pažnjom na detalje, uzimajući u obzir najnovije trendove u svijetu mode. Ne propustite priliku da dodate novi sat iz ove kolekcije u svoju kolekciju satova. Posjetite našu web trgovinu ili trgovinu satova u Čakovcu i pronađite savršen Cluse sat za sebe ili svoje najdraže.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.