Nova Citizen Tsuyosa 2024: Nove boje i modeli sa sekundarom

Posjetom sajmu Inhorgenta 2024. u Münchenu, imali smo priliku upoznati nove modele Citizen Tsuyosa, koje s oduševljenjem želimo predstaviti. Otkriveni su ekskluzivni modeli za Europu, Tsuyosa NJ015, koji dolaze u dvije zapanjujuće verzije: s vertikalno četkanim lososovim brojčanikom i hrabrom, zabavnom zelenom verzijom s teksturiranim kamuflažnim brojčanikom. Ovi modeli, dostupni samo u Europi, odlikuju se time što nemaju povećalo iznad datuma.

Citizen Tsuyosa NJ0159-86Z i NJ0159-86X

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0159-86Z
Predstavlja se s vertikalno brušenim brojčanikom boje lososa i iznimno elegantnim izgledom.

citizen tsuyosa NJ0159-86Z

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0159-86X
Dolazi u zanimljivom kamuflažnom uzorku.

citizen tsuyosa NJ0159-86X camo

Cijena ostaje ista kao i za sve prethodne verzije ovog pristupačnog sportsko-šik sata od nehrđajućeg čelika, što znači 299 eura.

Pored ova dva modela za EU, Citizen predstavlja i dvije nove boje koje će biti dostupne globalno u travnju 2024. Citizen Tsuyosa sada će se nuditi u narančastoj i "hrastovoj" (bež/šampanjac verzija s zlatnim kazaljkama i oznakama), oba s sunčano četkanim brojčanicima.

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88W
Bež/šampanjac verzija s zlatnim kazaljkama i oznakama.

citizen tsuyosa NJ0151-88W

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0151-88Z
Nova zanimljiva narančasta boja kao dodatak žutoj.

citizen tsuyosa NJ0151-88Z

Citizen Tsuyosa Automatic NJ0159-86A
Bijeli brojčanik, vrlo elegantan model.

citizen tsuyosa NJ0159-86A



Novost godine: Citizen Tsuyosa Small Second Automatic

Prava novost ove godine je Citizen Tsuyosa Small Second Automatic. Ovi novi modeli, rafiniraniji i detaljniji, donose iznenađujući dodatak već popularnoj seriji. Modeli dijele identične proporcije (40mm x 11.7mm), ali se narukvica revidirala s većim središnjim poliranim člancima, brzim sustavom otpuštanja i skrivenom leptir kopčom.

Citizen Tsuyosa Small Second NK5010

Ne samo da Citizen Tsuyosa Small Second ima novi prikaz, s pomoćnim brojčanikom na 6 sati, već su brojčanici visoko teksturirani s uzorkom koji podsjeća na guilloché – za koji se kaže da je inspiriran Art Deco erom. Zadržavajući velike oznake s luminescencijom, bit će dostupni u sivoj, plavoj ili losos boji, uvijek sa srebrno obojenim pomoćnim sekundama. Dodir boje također se može vidjeti na kazaljci sekundi. Dolazi s moćnijim mehanizmom, kalibrom 8322. S nešto privlačnijim srebrnim mostovima i dekorom pruga, može se pohvaliti velikom rezervom snage od 60 sati i funkcijom zaustavljanja sekundi.

Citizen Tsuyosa Automatic Small Seconds NK5010-51X
Prekrasan sat na metalnoj narukvici s pomoćnim brojčanikom na 6 sati, brojčanici su visoko teksturirani s uzorkom koji podsjeća na guilloché – inspiriran Art Deco erom. Dostupan u boji lososa.
citizen tsuyosa NK5010-51X

Citizen Tsuyosa Automatic Small Seconds NK5010-01H
Još jedan prekrasan sat na kožnom remenu s uzorkom koji podsjeća na guilloché – inspiriran Art Deco erom.

citizen tsuyosa NK5010-01H

Citizen Tsuyosa Automatic Small Seconds NK5010-51L
Još jedan prekrasan plavi sat na metalnoj narukvici s pomoćnim brojčanikom na 6 sati, brojčanici su visoko teksturirani s uzorkom koji podsjeća na guilloché – inspiriran Art Deco erom.

citizen tsuyosa NK5010-51L

Serija Tsuyosa Small Second bit će dostupna od travnja 2024. na kožnom remenu i metalnoj narukvici.

Inhorgenta 2024. - Nova Tsuyosa sa sajma u Munich-u:

sajam satova citizen bulova

sajam satova citizen novi modeli
sajam satova munich inhorgenta 2024
Ingorgenta 2024 citizen

 

FAQ:

  1. Koji su novi Citizen Tsuyosa modeli?
    Citizen NJ0159-86Z, Citizen Tsuyosa NJ0159-86A, Citizen Tsuyosa NJ0159-86X, Citizen Tsuyosa NJ0151-88W, Citizen Tsuyosa NJ0151-88Z, Citizen Tsuyosa NK5010-01H, Citizen Tsuyosa NK5010-51X, Citizen Tsuyosa NK5010-51L.

  2. Koje su cijene Citizen Tsuyosa satova?
    Cijene klasičnih Tsuyosa modela kreću se od 299 do 349 eura, dok modeli sa sekundarom stoje 359 eura na kožnom remenu i 379 eura na metalnoj narukvici.

  3. Kada satovi dolaze u prodaju?
    Citizen Tsuyosa satovi dostupni su za kupnju u Urarna Čakovec, gdje možete pronaći širok izbor modela i boja. Posjetite našu trgovinu ili web stranicu kako biste otkrili najnovije modele i iskoristili posebne ponude. Naš stručni tim rado će vam pomoći odabrati savršeni sat koji će pratiti vaše trenutke i obilježiti posebne prigode.

  4. Koje su specifikacije Tsuyosa sa sekundarom?

    Specifikacije Citizen Tsuyosa modela sa sekundarom uključuju:

    • Promjer i debljina kućišta: 40mm promjer x 11.7mm debljina, što osigurava udobno nošenje i eleganciju na zapešću.
    • Materijal kućišta: Izrađeno od nehrđajućeg čelika, brušeno s poliranim akcentima, pruža izdržljivost i sofisticiran izgled.
    • Kruna: Smještena na 4 sata, dizajnirana za lako podešavanje vremena i datuma.
    • Vodootpornost: 50 metara, što omogućava nošenje sata u različitim svakodnevnim situacijama, uključujući plivanje na površini.
    • Brojčanik: Visoko teksturirani brojčanici s uzorkom koji podsjeća na guilloché, inspirirani Art Deco erom, dostupni u bojama lososa, plave ili sive, s kontrastnim srebrnim pomoćnim sekundama.
    • Mehanizam: Calibre 8322 automatski, s funkcijom malog sekundara bez datuma, nudi impresivnu rezervu snage od 60 sati i radi na frekvenciji od 21,600 vibracija po satu.
    • Narukvica: Integrirana narukvica od 3 članka od nehrđajućeg čelika za modele u boji lososa i plave, ili kožni remen za sivi model. Opremljena brzim sustavom otpuštanja i skrivenom leptir kopčom za lako prilagođavanje i udobnost.
    • Posebnosti: Modeli sa sekundarom imaju pomoćni brojčanik na 6 sati i velike oznake s luminescencijom za lako čitanje u mraku. Dizajn je nadopunjen srebrnim mostovima i dekorom pruga na mehanizmu, vidljivim kroz prozirni poklopac kućišta.

    Ove specifikacije čine Citizen Tsuyosa sa sekundarom izuzetno privlačnim izborom za ljubitelje satova koji cijene preciznost, funkcionalnost i elegantan dizajn.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.