Novi Seiko satovi stigli u Urarnu Čakovec: Otkrijte najnovije Trendove!

Uzbudljive vijesti stižu iz Urarne Čakovec - s ponosom najavljujemo dolazak nove kolekcije Seiko satova! Seiko, brand s bogatom tradicijom nošenja u Hrvatskoj i regiji, sada je dostupan i u Čakovcu. Ovaj legendarni brand satova, koji se već generacijama ističe po svojoj kvaliteti i inovacijama, osvojio je srca ljubitelja satova diljem svijeta. S popularnim kolekcijama poput Seiko 5, Seiko Prospex i Seiko Presage, Seiko pruža širok izbor satova za muškarce i žene. A sada, zahvaljujući Urarni Čakovec, imate priliku isprobati i kupiti svoj Seiko sat u ovlaštenoj trgovini za prodaju Seiko satova. Slijedite nas dok istražujemo ove izvanredne satove i otkrijemo što Seiko ima za ponuditi!

seiko satovi cakovec varazdin

Povijest Seiko satova

Seiko, japanski proizvođač satova, ima bogatu i fascinantnu povijest koja se proteže preko više od jednog stoljeća. Kintaro Hattori osnovao je tvrtku 1877. godine u Tokiju, Japan, kao servis za popravak satova. S vremenom je firma postala Hattori Tokeiten, koja je proizvodila zidne satove i džepne satove. U svibnju 1882. godine, Kintaro je kupio korištenu tvornicu stakla i osnovao Seikosha, tvornicu za proizvodnju zidnih satova.

Seiko je prvi japanski proizvođač satova koji je započeo proizvodnju ručnih satova 1913. godine. Nakon što je tvornica pretrpjela štetu u velikom potresu u Kantu 1923. godine, Hattori je uložio svoje bogatstvo kako bi ponovno pokrenuo proizvodnju. Seiko je nastavio razvijati svoju tehnologiju i dizajn, a 1955. godine proizveo je prvi automatski ručni sat.

Godine 1963., Seiko je dobio dozvolu od OBSERVATOIRE CANTONAL DE NEUCHATEL iz Švicarske da sudjeluje na natjecanju za satove. Nakon četiri godine rada, Seiko je postigao značajan uspjeh s drugim i trećim mjestom. To je bio početak Seikove slave u svijetu satova.

Seiko je također poznat po svojim inovacijama u području kvarcnih satova. 1969. godine, Seiko je predstavio prvi kvarcni sat na svijetu, nazvan Astron, koji je započeo revoluciju u svijetu satova. Od tada, Seiko je nastavio razvijati nove tehnologije, uključujući kinetičke satove, koji kombiniraju energiju pokreta s tehnologijom kvarcnih satova, te revolucionarni Spring Drive satovi, koji spajaju mehaničke i električne komponente.

Danas, Seiko je sinonim za izvrsnost, preciznost i inovaciju u svijetu satova, s impresivnom paletom kolekcija koje zadovoljavaju različite ukuse i potrebe ljubitelja satova diljem svijeta. Svi Seikovi proizvodi odražavaju dugogodišnju tradiciju izrade visokokvalitetnih satova i neprestanu predanost inovacijama.

 

Kolekcije

seiko presage cakovec

Seiko Presage

U Urarni Čakovec, kao ovlaštenom prodavaču Seiko Presage satova, nudimo vam priliku da istražite i odaberete svoj novi Seiko Presage ručni sat. Ova originalna kolekcija kombinira japanski osjećaj za estetiku s tradicionalnom izradom i Seikovim mehaničkim urarskim vještinama kako bi vam pružila japansku ljepotu, kvalitetu i dugotrajne performanse.

seiko prospex satovi

Seiko Prospex

Budite spremni za sve avanture s Seiko Prospex ručnim satovima dostupnim u Urarni Čakovec. Kao vaše odredište za vrhunske satove namijenjene ljubiteljima sporta i avanturizma, nudimo vam širok izbor Seiko Prospex satova za ronjenje, letenje ili istraživanje. Posjetite nas i pronađite Seiko Prospex sat koji će pratiti vaše avanture.

seiko 5 satovi

Seiko 5

Seiko 5 Sports satovi su sinonim za pouzdanost, izdržljivost i vrijednost već 55 godina. U Urarni Čakovec, kao ovlaštenom prodavaču Seiko 5 satova, imamo širok izbor Seiko 5 modela koji nude automatski mehanizam, prikaz dana i datuma, vodootpornost, udubljenu krunu te izdržljivo kućište i narukvicu. Posjetite nas i odaberite svoj Seiko 5 sat koji će vas pratiti u svakodnevnim aktivnostima.


 


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.