[PORCIJUNKOLOVO NAGRADNA IGRA] Osvoji muški ili ženski Lee Cooper sat!

[PORCIJUNKOLOVO NAGRADNA IGRA] Osvoji muški ili ženski Lee Cooper sat!

Nagrada:

Lee Cooper Muški sat LC06889.664-NL i Lee Cooper Ženski sat LC07136.530 

 

Za sudjelovanje odaberite JEDAN ILI VIŠE načina:

  1. Svakom kupnjom ili uslugom u našoj poslovnici ili web-shopu automatski ulazite u nagradnu igru za Lee Cooper Ženski sat LC07136.530.

 

  1. Zapratite naš Instagram https://www.instagram.com/urarna.cakovec/ i / ili Facebook profil https://www.facebook.com/UrarnaCakovec za sudjelovanje u nagradnoj igri za Lee Cooper Muški sat LC06889.664-NL 

2.1. U komentarima ispod objave, označite dvoje prijatelja i odaberite sat koji biste voljeli osvojiti!

 

  1. Prijavite se na naš newsletter u novom web-shopu i automatski sudjelujte u nagradnoj igri! https://urarna.hr

 

Ako želite imati više šansa za osvajanje nagrade, podjelite u FACEBOOK ili INSTAGRAM priči!

 

Dobitnici će biti izabranI nasumično i bit će objavljenI na našem Instagram i Facebook profilu, te na web stranici https://urarna.hr 04.08. Dobitnici će također biti obaviješteni putem privatne poruke.

 

Nagradni natječaj će početi 26.07.2023. i traje do 03. 08 2023. u do 23.59h Sretno svima!

VAŽNO! Poštovani sudionici nagradne igre, ako ste kojim slučajem primite poruku ili komentar sa lažnih profila, ne otvarajte, ne klikajte na link, te prijavite profil. URARNA ČAKOVEC Vas neće tražiti NIKAKVE podatke, te će dobitnici biti javno obavješteni 04.08.!

Sretno!


 

 PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

URARNA ČAKOVEC J.D.O.O.

 

 NAZIV NAGRADNOG NATJEČAJA

🎁[PORCIJUNKOLOVO NAGRADNA IGRA] Osvoji muški ili ženski Lee Cooper sat!

 

Članak 1

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: URARNA ČAKOVEC J.D.O.O. Braće Vajs 12, Čakovec OIB:92646257841 u daljnjem tekstu: Organizator.

 

Članak 2

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora na društvenim mrežama. Nagradni natječaj će početi 26.07.2023. i traje do 04. 08 2023. u do 23.59h,  na cijelom području Republike Hrvatske. Sponzor sata, tj. nagrade je URARNA ČAKOVEC J.D.O.O.

 

Članak 3

PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook i Instagram stranici organizatora, poslovnici, te na web-stranici www.urarna.hr

 

Članak 4

DETALJI NAGRADE

Nagradni natječaj ima 2 NAGRADE, a dodjeljuje se po završetku trajanja nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici, te web stranici www.urarna.hr

Pobjednici nagradne igre dobijaju po jednu nagradu, redosljedom kao što je navedeno ispod;

Nagrada za dvije osobe je:

Lee Cooper Muški sat LC06889.664-NL (Nagrada za sudjelovanje putem društvenih mreža) i Lee Cooper Ženski sat LC07136.530 (Nagrada za sudjelovanje kupnjom u poslovnici)


 

PRAVILA PREUZIMANJA NAGRADE:

Nagrada sat naveden u detaljima nagrade, te se ne može zamijeniti za novac, drugu uslugu ili proizvod.

 

 Članak 5

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com, aplikaciji Instagram te prijavljeni na newsletters na www.urarna.hr, te osobe koje su ostvarile kupnju u poslovnici Urarne Čakovec, u sudjelovanju na nagradnoj igri nemaju pravo članovi Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

 

Članak 6

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook stranicu Organizatora , Instagram profil Organizatora ili stranicu www.urarna.hr i napraviti sljedeće korake:

 

  1. Svakom kupnjom ili uslugom u našoj poslovnici ili web-shopu automatski ulazite u nagradnu igru.
  2. Stisnuti LIKE na objavu u kojoj Organizator najavljuje nagradni natječaj ili upisati se na listu za newsletters na www.urarna.hr
  3. U komentar ispod objave kojoj Organizator najavljuje nagradni natječaj označiti osobu po odabiru.
  4. Podijeliti objavu na svom Facebook profilu odnosno Instagram priči, ovaj korak nije obvezan ali daje veću mogućnost za osvajanje nagrade.
  5. Ako sudionik nije pratitelj Facebook stranice ili Instagram profila Organizatora, zapratiti stranicu ili profil.

 U nagradnoj igri sudjeluju svi koji su napravili korake do 03.08.2023., do 23.59 sati.

 

Članak 7

DISKVALIFICIRANJE

 Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima:

    Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj

    Sudionike koji se koriste lažnim profilima

    Sudionike koji postavljaju komentare, odgovore ili slično neprimjerenog sadržaja

 

Članak 8

ODABIR DOBITNIKA

 Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom brojeva putem trećeg sustava za nasumični odabir brojeva, kao što je ​random.org ili slično. ​ Ovakva vrsta sustava sama izbacuje nasumični broj na kojeg organizator ili korisnik nema nikakav utjecaj. Svaki broj računa, komentar ili subscribe koji ispunjuje uvjete bit će uzet u obzir.

 

Članak 9

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici, Instagram stranici i www.urarna.hr te će daljnja komunikacija biti nastavljena putem elektronske pošte.

Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja.

Obaveza dobitnika je da Organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom. Prilikom preuzimanja potvrde nagrade, dobitnik mora potpisati Zapisnik o primopredaji nagrade. Potpisom Zapisnika o primopredaji i preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku.

 

Članak 10

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

 

Članak 11

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu se od strane Organizatora objaviti i koristiti u tiskanom i digitalnom materijalu bez naknade.

 

Članak 12

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 04.08.2023. na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu Organizatora te na www.urarna.hr.

 

Članak 13

SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI KOJI NEMAJU NAVRŠENIH 18 GODINA

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazaju roditeljski odnosno starateljski odnos.

 

Članak 14

POREZI I DAVANJA

Dobitnik ne snosi nikakve poreze ili davanja, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

 

ČLANAK 15:

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

 

Članak 16

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Varaždinu.

 

Članak 17

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo prekinudi nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih problema u bilo kojem trenutku. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora.

 

Članak 18

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Članak 19

NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom ili Instagramom, stranice ga ne promiču, niti sponzoriraju.

 Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete iskljućivo tvrtki URARNA ČAKOVEC j.d.o.o., podaci mogu biti korišteni u promotivne svrhe.

Facebook i Instagram su javni prostor, objava bilo kojeg može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba.

Ukoliko sudionici natječaja objave sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te URARNA ČAKOVEC j.d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba.

Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja.

Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

Zloupotreba ove nagradne igre u bilo kojem obilku bit će prijavljena zakonodavnim službama.


26.07.2023., Čakovec


Organizator: URARNA ČAKOVEC j.d.o.o.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.