PREDSTAVLJAMO Casio G-Shock Ref. 6900 - Subtract By Ed Sheeran

Ed Sheeran, glazbena ikona s globalnim utjecajem, osvojio je srca diljem svijeta svojim nevjerojatnim talentom i iskrenim tekstovima pjesama. No, osim po glazbi, Sheeran se istaknuo i svojim prepoznatljivim stilom. Casio, čuven po izdržljivim i modernim G-SHOCK satovima, prepoznao je tu posebnost i odlučio surađivati s Edom Sheeranom kako bi stvorio sat koji spaja glazbeni izričaj i vrhunski dizajn.

 Casio G-Shock Ed Sheeran sat

G-SHOCK DW6900ESC239 Ref. 6900 - Subtract by Ed Sheeran: Inspiriran Umjetnošću Glazbenog Albuma

G-SHOCK DW6900ESC239  Ref. 6900 - Subtract by Ed Sheeran inspiriran je omotom albuma za Sheeranov najnoviji album, "Subtract". Albumski omot prikazuje apstraktan prikaz Sheeranovog portreta koji labavo podsjeća na oblik srca. "Subtract" je četvrti i posljednji album u seriji matematikom inspiriranih izdanja, a smatra se Sheeranovim najranjivijim i najemotivnijim albumom do sada. Glazba na ovom albumu odražava iskrenost i istinitost umjetnika, a ta iskrenost prenosi se i kroz dizajn sata koji nosi ime albuma.

Collectible G-SHOCK Watch

Dizajn koji Oduzima Dah

G-SHOCK Ref. 6900 - Subtract by Ed Sheeran dolazi s kućištem i remenom od smole u hrabroj i svijetloj žutoj boji - odvažan izbor koji iznenađujuće dobro funkcionira na zglobu. Remen je ukrašen crnim mrljama akrilnih boja koje crpe inspiraciju iz perifernog umjetničkog rada albuma. Uključuje i crni držač remena. Čista crna boja koristi se za označavanje funkcionalnih pokazatelja na kućištu, uključujući Mode, Start/Stop te Adjust i Split/Reset. Isti žuto-crni uzorak primijenjen je i na gumb za osvjetljavanje na dnu brojčanika.

Casio G-Shock Ref. 6900 - Subtract By Ed Sheeran

Umjetnost na Zglobu

Ono što ovaj sat čini zaista posebnim jest njegov brojčanik. Cijeli brojčanik predstavlja apstraktnu interpretaciju Edovog lica, uz skiciran znak za oduzimanje na poziciji 12, identičan onom s omota albuma "Subtract". Brojčanik koristi prigušene crvene, narančaste, zelene i plave nijanse koje savršeno uravnotežuju svijetlu žutu boju kućišta. Ikonografski G-SHOCK "Triple Graph" zaslon okružen je žutim okvirom - suptilan način za prenošenje boja s kućišta na brojčanik.

Casio G-Shock Ed Sheeran Sat

Umjetnost u Pakiranju

Sat dolazi u privlačnoj okrugloj limenci G-SHOCK-a, koja sama po sebi podsjeća na 3-D interpretaciju albuma "Subtract". Unutar kutije, pronaći ćete osobnu poruku od samog Johna Mayera.

Casio ed Sheeran

Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.