Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition

Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition sat donosi nevjerojatan spoj umjetnosti i vrhunske izrade. Ovaj impresivni sat predstavlja suradnju između Seiko 5 Sports i međunarodno poznatog umjetnika Coin Parking Delivery, čija su djela dobila visoko priznanje u Japanu i inozemstvu. Pogledajte link za više informacija o ovom nevjerojatnom satu.

seiko satovi

Tko je Coin Parking Delivery?

Coin Parking Delivery započeo je svoje kreativne aktivnosti 2018. godine, koristeći svoj pametni telefon za crtanje prstima dok se vozio vlakom. Njegova djela odražavaju pitanja i ideale jedinstvene za današnje doba te su stekla veliku popularnost kako u Japanu, tako i širom svijeta. Coin Parking Delivery proširuje svoje djelovanje na različite umjetničke oblike, vanjske umjetnosti, crteže, te dizajniranje interijera za međunarodne trgovine i javne prostore.

 seiko limited edition

Dizajn Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition

Ovaj sat temelji se na ikoničnom Seiko SKX modelu, s kućištem i narukvicom izrađenim od nehrđajućeg čelika u kombinaciji zlatne i srebrne boje. Brojčanik je dizajniran bez brojeva, što simbolizira slobodu od vremena. Na brojčaniku se nalaze indeksi s Coin Parking Deliveryevim ikoničnim likovima "Mr. Shirai" na 12 sati i "Mr. Katayama" na 6 sati. "eNrOll" grafika, nadahnuta očima i ustima koji prenose ljudske emocije, također se nalazi na brojčaniku.

 seiko hrvatska

Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition dolazi u posebnoj kutiji s potpisom i grafikama umjetnika. Kućište sata ima potpis Coin Parking Deliverya, oznaku "LIMITED EDITION" i serijski broj.

Sat pokreće automatski mehanizam s ručnim navijanjem (kalibar 4R36) s rezervom snage od 41 sata. Kućište sata izrađeno je od nehrđajućeg čelika s pozlaćenim detaljima, promjera 42,5 mm, debljine 13,4 mm, i dužine 46 mm. Širina metalnog remena iznosi 22 mm.

 seiko satovi

Brojčanik sata dolazi u plavoj boji, a LumiBrite premaz na kazaljkama, indeksima i na okviru osigurava lako čitanje vremena čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Sat je opremljen trostrukom kopčom s preklopom i sigurnosnim gumbom za otpuštanje na remenu.

Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition sat ima vodootpornost do 10 bara te ima Hardlex kristalno staklo.

seiko review

Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery Limited Edition sat savršen je izbor za one koji traže jedinstven i drugačiji umjetnički sat koji kombinira inovaciju, kreativnost i vrhunsku izradu. Ne propustite priliku dodati ovaj impresivni sat svojoj kolekciji.

seiko coin parking delivery

Posjetite link za više informacija o ovom nevjerojatnom satu.

Sat možete vidjeti i kupiti u poslovnici Urarna Čakovec, RK Međimurka

Kupite Seiko 5 SRPK02 Coin Parking Delivery ograničeno izdanje sat već danas!


1 komentar


  • Roko Golomeić

    Zanima me cijena ovog sata


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.