Seiko 5 SRPK39K1 BLUCE LEE Limited Edition

Seiko SRPK39K1

Seiko 5 Sports ima zadovoljstvo predstaviti suradnju u čast Bruce Leeju, koji je nosio Seiko 5 Sports tijekom svog života. Ovaj model povodom obljetnice odaje počast čovjeku čija ostavština traje kroz njegova mnoga postignuća kao borca, glumca i kulturnog ikone.

Bruce Lee

bruce lee seiko movies

Rođen u San Franciscu, Bruce Lee bio je filmski glumac, borac, redatelj i učitelj čija je karijera obuhvatila sve kontinente. Postao je superstar s velikim hitom Veliki šef (1971), ali tragično je preminuo u mladoj dobi od 32 godine dok je snimao film Uđi zmaj (1973). Lee je glumio i u drugim filmovima, uključujući Marlowe (1969), Put zmaja (1972) i još mnoge druge. Kao kreator s mnogo talenata i stručnjak za borilačke vještine, Lee je osnovao Jeet Kune Do, što znači "Put Odbijajuće Šake". Njegovo djelo i dalje privlači obožavatelje iz cijelog svijeta, te vjerujemo da je ovo Limited Edition izdanje pravi pogodak.

 

Dizajn

Na brojčaniku je prikazan zmaj koji je Lee crtao za vrijeme svog života. A obrub predstavlja duh Jeet Kune Do s frazom koja se prevodi kao "Koristeći nijedan put kao put; nemajući ograničenja kao ograničenja."

Remen

seiko bruce lee hrvatska

Crni kožni remen podsjeća na odjeću koju su nosili u kung fu filmovima s dizajnom zmaja na unutrašnjosti. Također, uz sat dolazi i najlonski remen u boji žute trenirke koju je nosio Bruce Lee.

Stražnji poklopac

seiko bruce lee watch

Stakleni stražnji poklopac kućišta prikazuje temeljni simbol Jeet Kune Do, koji je temeljen na simbolu Jin i Jang. Na stražnjem poklopcu također piše "Limited Edition" i serijski broj navedenog modela sata.

Specijalna kutija

seiko bruce lee kutija

Kako bi se obilježila suradnja, sat dolazi u posebno dizajniranoj kutiji s potpisom Bruce Leeja.

 

Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition - Specifikacije

SRPK39

Limited edicija proizvedena u 15,000 primjeraka.

Mehanizam

Kalibar: 4R36
Vrsta mehanizma: Automatic s ručnim navijanjem
Rezerva snage: 41 sata
Funkcije:
  • Stop second hand function
  • Day/Date display

Case/Band

Case Material
Stainless steel (hard coating)
Veličina:
Debljina:13.4mm
Promjer:42.5mm
Lug-to-lug:46.0mm
Vodootprnost: 10 bara
Težina: 95.0g

1 komentar


  • Dražen škrlec

    Poštovani,
    Zanima me dostupnost SEIKO 5 SPORTS 55TH ANNIVERSARY BRUCE LEE LIMITED EDITION sata i naravno cijena istoga,hvala na infu,Lp.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.